jump to navigation

Anwar Ibrahim Sodomy II – The Recorded Truth 15 August 2011 August 16, 2011

Posted by malaysianstory in Anwar Ibrahim, Malaysian Story, Sodomy II.
Tags: , ,
trackback

Mahkamah Tinggi Jenayah 3 KL
Di hadapan Yang Arif Dato’ Mohamad Zabidin Mohd Diah

Pihak-pihak:

PP       : Semua hadir kecuali MM

PB       : RK, SN, Datuk Param Cumaraswamy

WB      : Zambri Idrus (for complainant)

 

[9.38 a.m.]     Pihak-pihak masuk ke Kamar Hakim

[9.53 a.m.]     Pihak-pihak keluar dari Kamar Hakim

[10.14 a.m.]

MY:      YA, pihak-pihak masih sama. Turut hadir ialah En. Zambri peguam pemerhati dan En. Mark Trowel.

SN:     YA, we have so far interviewed 19 witnesses. There are yet 6 witnesses that are made available. YA, I think the prosecution requires time to make available the other 6 witnesses. We have been told that those 6 witnesses can be made available this week. We have also indicated to the prosecution all the witnesses that we are going to call. I believe my learned friend is agreeable per what we discuss.

MY: The defence has given me the list of witnesses and I confirmed that we have discuss and both parties agree that we shall start next Monday.

YA:      Defence confirmed Monday will start the defence, on 22nd August.  Prosecution, make the arrangement and defence will start your defence on Monday whatever the outcome of the interview.

 

[10.25 a.m.] Adjourned

About these ads

Comments»

1. La - August 26, 2011

Apa tal update ni? Nak tahu juga how the dna evidences was planted.

2. Tunggu - October 5, 2011

Senang je, dna evidences was planted by the OKT introducing his biggus dickus into the complainant’s anus horribilus….kehkehkeh!

3. TungguSat - October 5, 2011

sambung……..and then he pancutus!

4. idwarnisham idris - December 15, 2011

Hai geram betul dng anak didik bernama Saiful 2 Siapa lh antara guru n di mana lh dia bnelajar buat malu bangsa n agama je! Datuk seri saya rasa sedih kerana kes liwat yang tak masuk di akal!Datuk sebagai pemimpin no 2 negara yang diamanahkan telah berjaya memacu negara dalam era Dr. M- Ini lah antara orang Melayu beragama Islam sangup lakukan apa saja demi kuasas mengetepikan Kebesaran Allah yang telah melimpahkan kita dengan seribu rahmat cahaya syurga di Zaman Dr. M
apa masalah saiful 2 X kan ada masalah mental nak tuduh pun biarlah perkara yang berasas.
Logik ke selama Datuk di bawah Dr.M, seorang yang berkaliber disegani seorang Doktor yang sentiasa berdampingan dengan Datuk pasti tahu karektor luarbiasa jika dihadapi – Dr. Mahathir berdepan dengan pelbagai pesakit sebelum di lantik menjadi Perdana Menteri!!
Apa masalah sebanar kami rasa sedih andai anak didik seperti saiful ini yang banyak melata di negara kita , negara Islam yang berdaulat! memalukan bangsa terhadap tuduhan yang di buat oleh Saiful lagi malu bila orang dibunuh secara kejammmmmtapi tiada pengadilan sehingga kini.
Kami berdoa untuk yang terbaik dan baik lah saiful hentikan perkara yang tak masuk di akal Tidak tahu berterima kasih janganlah perkung di dada di dedahkan untuk di lihat orang ramai. egRA KITA BERBILANG KAIUM BANGSA N AGAMA Tolong lash hentikan dan buat perkara yang berfaedah seperti Datuk Sheikh Muzaffar 2- Kalau x pun banyak lagi yaNG HENDAK DI USAHAKAN DIPIKIRKAN …
bACA LH SEJARAH NABI N rASUL 2 AMBIL IKHTIBAR’
tANGGANG TIDAK AKAN TENDANG IBUNYA KALAU DAPAT ISTERI YANG BAIK. dATUK sERI aNWAR iBRAHIM ADA SEORANG ISTERI muslimah yang tabah n sabar– kalau nak buruk kata ada ke saiful gagal dalam usaha melamar anak dara Datuk seri anwar 2 menjadikan kes liwat nyata???
Hai saiful banyak perkara yang saya nak cakap tapi tolong lah hentikan perkara yang TIDAK berasas memalukan maruah kita semua orang melayu jaugh n dekat lagi kami malu sebab Datuk Anwar adalah pemimpin no2 negara yang berada di bawah Dr. M seorang pemimpin yang di sanjungi masyarakat dunia… Wahai Saiful apa nmasalah kamu – lain lh Kalau kes ini terjadi semasa Datuk seri Anwar seusia dengan kamu.. Siapa lawyer yang ambil kes kamu ni..
Menghabiskan duit rakyat je……
Jangan jadi seperti pak kaduk menang sorak kampung tergadai


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: