jump to navigation

Anwar Ibrahim Sodomy II – The Recorded Truth 15 August 2011 August 16, 2011

Posted by malaysianstory in Anwar Ibrahim, Malaysian Story, Sodomy II.
Tags: , ,
trackback

Mahkamah Tinggi Jenayah 3 KL
Di hadapan Yang Arif Dato’ Mohamad Zabidin Mohd Diah

Pihak-pihak:

PP       : Semua hadir kecuali MM

PB       : RK, SN, Datuk Param Cumaraswamy

WB      : Zambri Idrus (for complainant)

 

[9.38 a.m.]     Pihak-pihak masuk ke Kamar Hakim

[9.53 a.m.]     Pihak-pihak keluar dari Kamar Hakim

[10.14 a.m.]

MY:      YA, pihak-pihak masih sama. Turut hadir ialah En. Zambri peguam pemerhati dan En. Mark Trowel.

SN:     YA, we have so far interviewed 19 witnesses. There are yet 6 witnesses that are made available. YA, I think the prosecution requires time to make available the other 6 witnesses. We have been told that those 6 witnesses can be made available this week. We have also indicated to the prosecution all the witnesses that we are going to call. I believe my learned friend is agreeable per what we discuss.

MY: The defence has given me the list of witnesses and I confirmed that we have discuss and both parties agree that we shall start next Monday.

YA:      Defence confirmed Monday will start the defence, on 22nd August.  Prosecution, make the arrangement and defence will start your defence on Monday whatever the outcome of the interview.

 

[10.25 a.m.] Adjourned

About these ads

Comments»

1. La - August 26, 2011

Apa tal update ni? Nak tahu juga how the dna evidences was planted.

2. Tunggu - October 5, 2011

Senang je, dna evidences was planted by the OKT introducing his biggus dickus into the complainant’s anus horribilus….kehkehkeh!

3. TungguSat - October 5, 2011

sambung……..and then he pancutus!

4. idwarnisham idris - December 15, 2011

Hai geram betul dng anak didik bernama Saiful 2 Siapa lh antara guru n di mana lh dia bnelajar buat malu bangsa n agama je! Datuk seri saya rasa sedih kerana kes liwat yang tak masuk di akal!Datuk sebagai pemimpin no 2 negara yang diamanahkan telah berjaya memacu negara dalam era Dr. M- Ini lah antara orang Melayu beragama Islam sangup lakukan apa saja demi kuasas mengetepikan Kebesaran Allah yang telah melimpahkan kita dengan seribu rahmat cahaya syurga di Zaman Dr. M
apa masalah saiful 2 X kan ada masalah mental nak tuduh pun biarlah perkara yang berasas.
Logik ke selama Datuk di bawah Dr.M, seorang yang berkaliber disegani seorang Doktor yang sentiasa berdampingan dengan Datuk pasti tahu karektor luarbiasa jika dihadapi – Dr. Mahathir berdepan dengan pelbagai pesakit sebelum di lantik menjadi Perdana Menteri!!
Apa masalah sebanar kami rasa sedih andai anak didik seperti saiful ini yang banyak melata di negara kita , negara Islam yang berdaulat! memalukan bangsa terhadap tuduhan yang di buat oleh Saiful lagi malu bila orang dibunuh secara kejammmmmtapi tiada pengadilan sehingga kini.
Kami berdoa untuk yang terbaik dan baik lah saiful hentikan perkara yang tak masuk di akal Tidak tahu berterima kasih janganlah perkung di dada di dedahkan untuk di lihat orang ramai. egRA KITA BERBILANG KAIUM BANGSA N AGAMA Tolong lash hentikan dan buat perkara yang berfaedah seperti Datuk Sheikh Muzaffar 2- Kalau x pun banyak lagi yaNG HENDAK DI USAHAKAN DIPIKIRKAN …
bACA LH SEJARAH NABI N rASUL 2 AMBIL IKHTIBAR’
tANGGANG TIDAK AKAN TENDANG IBUNYA KALAU DAPAT ISTERI YANG BAIK. dATUK sERI aNWAR iBRAHIM ADA SEORANG ISTERI muslimah yang tabah n sabar– kalau nak buruk kata ada ke saiful gagal dalam usaha melamar anak dara Datuk seri anwar 2 menjadikan kes liwat nyata???
Hai saiful banyak perkara yang saya nak cakap tapi tolong lah hentikan perkara yang TIDAK berasas memalukan maruah kita semua orang melayu jaugh n dekat lagi kami malu sebab Datuk Anwar adalah pemimpin no2 negara yang berada di bawah Dr. M seorang pemimpin yang di sanjungi masyarakat dunia… Wahai Saiful apa nmasalah kamu – lain lh Kalau kes ini terjadi semasa Datuk seri Anwar seusia dengan kamu.. Siapa lawyer yang ambil kes kamu ni..
Menghabiskan duit rakyat je……
Jangan jadi seperti pak kaduk menang sorak kampung tergadai

5. PalmCourtElegance - May 12, 2014

However, this scene changed when more programmers became aware of virus programming and started building viruses that manipulated and destroyed data on infected computers.
A VPN creates an encrypted connection to a third-party server, and all your Internet traffic
is routed through that server. You can download Avast Free Antivirus for free from the Avast website.

6. http://www.lacrossemicrobiologicallab.com - May 12, 2014

The backend part of your company supports these
profit centers. They only want your money and they want as much
of it as they can possibly get. A internet marketing business, in a nutshell, a business that’s
designed to run on the internet via a website.

7. http://www.livoniaspirit.com - May 13, 2014

Understanding both advantages and disadvantages are important in order to choose the best internet
marketing strategy. , it is best to go for affiliate marketing being an initial step into the world of generating impartial income from home.
It’s probably some mix of the two, so I have to
give him props for not going too far in either direction.

8. http://queensaz.com - May 13, 2014

This will get you traffic to your site and make money. As the culture of internet slang grew,
it took on new origins from pop culture or video games and television.
Daily, even hourly, businesses can see how many individuals clicked
on their ads and the traffic that is being driven to their website.

9. http://www.markfleury.com - May 13, 2014

They are a very good way to promote business service.
The says of free proxies and tunnelling services are over, and as the Chinese government begins to tighten its
grip on what comes in and out of the country informationally speaking,
the need for a vpn to bypass internet censorship in
China grows every day. It’s probably some mix of the two,
so I have to give him props for not going too far in either direction.

10. fbtoppen.com - May 13, 2014

This will get you traffic to your site and make money.
In addition, many of the words used started to take on
slightly different meanings, depending on the context in which they are used.
Make certain that the payment gateway you are making use of, permits similar languages
as the remaining of the web pages so that they can match well together.

11. http://breadmancaffe.com - May 13, 2014

Although maximum site owners are familiar with these concepts, but they may
lack the expertise to do it the correctly. A VPN creates an encrypted connection to a third-party server, and all your Internet
traffic is routed through that server. The Unit is powered by the Main chip adopting
the CORTEX A8 core Sam – Sung S5PV210,and CPU frequency
up to 1GHz, Memory 512MB, internal 2G memory space for TV and Internet integration.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: